angoltanulás podcast hallgatással

Üzleti angol egy csésze kávé mellett

A podcast epizódjainak szöveges átirata

A szöveghallgatás ereje

A hallgatás nagyszerű módja a nyelvgyakorlásnak és az új szavak elsajátításának. Az olvasás közbeni hallgatás pedig még hatékonyabb módszer a vizuális memória fejlesztésére és további szavak megtanulása szempontjából.

Ha egyszerre hallgatsz és olvasol, szövegkörnyezettel együtt tanulhatsz angolul. Könnyebben megjegyzed a szavakat, és természetesen ismételheted is. 

Az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcast segítségével új dolgokat fedezhetsz fel angoltanulás közben.

A nyelv egy eszköz, hogy tanulj, hogy felfedezz, hogy fejlődj, hogy több lehess. A podcast pontosan ebben támogat: ajtót nyit előtted az üzleti angol világába. 

Mit találsz a tematikus podcast epizód e-könyvekben?

Hangfájlok

Az egyes témákhoz tartozó epizódok linkjeit, amelyeket egyetlen kattintással meghallgathatsz, vagy akár le is töltheted a számítógépedre, táblagépedre vagy mobiltelefonodra. Akkor és ott hallgathatod, amikor és ahol csak akarod.

Szöveges átiratok

Témák szerint csoportosított epizódok átiratát pdf-formátumban, hogy hallgatás közben olvashasd, és egyetlen szóról se maradj le. Csak azt hallgasd és olvasd, ami érdekel. Válassz a különböző témák közül: állásinterjú, megbeszélések, e-mailek, tárgyalások, stb.

Szókincs

Az elhangzó szavakat, kifejezéseket és mondatokat angolul és magyarul is megtalálod, hogy új dolgokat tanulhass, fejlődjön a szövegértésed, a kiejtésed.

Téged melyik podcast témakör érdekel?

Kattints a választott témakörre lent, tedd a kosaradba a választott téma epizódjainak szövegét, 

és indulhat a tanulás!

Az elérhető epizódszövegek listája folyamatosan bővül!

GYIK

Folyamatosan teszem elérhetővé a témák szerint csoportosított epizódok szövegeit.  Térj vissza az oldalra rendszeresen, hogy tájékozódhass az aktuális kínálatról.

Az epizódok középfokú nyelvtudással rendelkezők számára készültek. Az átiratok sokat segítenek a megértésben és a tanulásban. 

Természetesen! Mindig örülök, ha javaslatokat kapok. Írj az info(kukac)danyiandrea.hu címre vagy küld e-mailt a Kapcsolat oldalon keresztül.

Kérdésed van?

Keress meg bátran!

Elérhetsz a Kapcsolat menüpontban, de üzenhetsz a weboldalon keresztül Facebook Messengeren is.