Irodai angol – 8 e-könyv 1 csomagban

Megbeszélés, prezentáció, project management, tárgyalás, business buzzwords, üzleti workshop, üzleti e-mail, csevegés

24.000Ft

English for the Office – 8 irodai angol e-könyv 1 csomagban

Emeld magasabb szintre szóbeli és írásbeli kommunikációdat a 8 e-könyvet tartalmazó “English for the Office” irodai angol e-könyvcsomaggal!

Megbeszélések, prezentációk, project management, tárgyalások, business buzzwords, üzleti workshopok, üzleti e-mailek és csevegés – 8 irodai angol e-könyv 1 csomagban

A gondosan összeválogatott irodai angol e-könyv csomag segítségével a vállalati szféra minden területén előbbre léphetsz.

Merülj el a megbeszélések világában: az e-könyvben hasznos angol kifejezéseket és párbeszédeket találsz, amelyre megbeszélések vezetéséhez szükséged lehet.

Tarts meggyőző prezentációikat, ragadd meg a közönség figyelmét, közvetítsd a meggyőző üzeneteket magabiztos szókinccsel, és tegyél maradandó benyomást a hallgatóságra.

Ismerd meg projektmenedzsment szókincsét, kommunikáld hatékonyan a mérföldköveket, delegáld a feladatokat, és inspiráld csapatodat.

Csiszold angol nyelvtudásodat, és sajátítsd el a tárgyalások művészetét! Köss gyümölcsöző üzleteket, tanuld meg a kifejezéseket, amikkel kifinomultan navigálhatsz összetett helyzetekben is.

Merülj el a divatos kifejezések és szakzsargon világában, vértezd fel magadat azzal a nyelvi arzenállal, amellyel bármilyen szakmai környezetben kitűnhetsz.

Írj hatásos e-maileket professzionális szókinccsel, hogy üzeneteid elérjék a céljukat, és cselekvésre ösztönözzenek.

Szervezz produktív workshopokat munkahelyeden, amelyek inspirálják a tanulást, az innovációt, és elősegítik a kreativitást.

Sajátítsd el a csevegés művészetét, teremts könnyedén kapcsolatokat, és ezeken keresztül építs értékes nemzetközi kapcsolatokat.

Az “English for the Office” irodai angol e-könyvei abban segítenek, hogy magabiztosabban igazodj el a munkahelyi angol nyelvhasználat labirintusában.

A csomag tartalma 8 letölthető e-könyv:

  • Angol megbeszélések szókincse
  • Prezentációk és tendenciaelemzés angolul
  • Project management – Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcast epizódok szövegei hanganyaggal
  • Tárgyalás – Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcast epizódok szövegei hanganyaggal
  • 100 Business Buzzwords
  • Business Workshops in English
  • Angol nyelvű üzleti e-mailek
  • Csevegjünk angolul – Small talk üzleti szituációkban

 

Minden, amire az irodában szükséged lehet!