Kedves érdeklődők! Számlát kizárólag magánszemélyek számára tudok kiállítani!

Üzleti angol 1 csésze kávé mellett podcast a Patreonon

üzleti angol egy csésze kávé mellett

Ma végre elindult a podcast a Patreonon, ahol támogathatod a munkámat.

Lehetőséged van arra, hogy havonta egy csésze jobb minőségű kávé árával támogass, s így az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcastban hosszabb és részletesebb podcast epizódokat érhetsz el.

De mi az a Patreon?

A Patreonon keresztül támogathatod az általad kedvelt alkotókat, így akár az alkotói folyamatnak is az aktív részese lehetsz. Tagként exkluzív tartalmakhoz és kizárólagos frissítésekhez juthatsz hozzá, és büszkeséggel tölthet el, hogy olyan alkotó munkáját támogatod, aki fontos a számodra.

Podcastom Patreon-oldalán támogatóként előnyökben részesülsz: Havonta 3 bónusz epizódot hallhatsz, mindegyikben rengeteg tudást adok át arról, hogyan érdemes válaszolni az állásinterjú kérdésekre a hónap adott szakterületén, ezen kívül a támogatók minden bónusz epizód mellé megkapják az epizódok részletes leírását szókinccsel és a szövegek fordításával.

Az eddigi epizódok és minden hónap első adása természetesen továbbra is elérhető lesz mindenki számára a megszokott podcast felületeken.

Hogyan válhatsz támogatóvá?

Ebben a bejegyzésben szeretnék egy kis segítséget és információt adni a támogatás lehetőségéről, bemutatom, milyen lépéseken kell végig haladnod, hogy támogatni tudj.

Lássuk a regisztráció és a támogatás lépéseit

Első lépés:

Regisztrálj a Patreon.com oldalra

A Google-kereső címsorába írd be a Patreon-oldalam nevét: www.patreon.com/danyiandrea Megjelenik előtted az alábbi oldal:

Üzleti angol podcast

A jobb felső sarokban a Log in gombra kattintva regisztrálhatsz (Sign up) vagy ha már korábban regisztráltál, lépj be (Log in).

üzleti angol podcast

Második lépés:

Válassz támogatást (Select a membership level)

Lejjebb görgetve láthatod a választható támogatási lehetőséget: Cappuccino – havonta 5 USD (+ Áfa)

üzleti angol podcast

A Join (Csatlakozás) gombra kattintva elindíthatod a havi támogatás befizetését, és a gomb alatt láthatod az előnyöket, amelyeket támogatóként élvezhetsz. Havi 5 dollár befizetése mellett havonta 3 bónusz epizódot hallhatsz, amelyekhez részletes leírás, magyar fordítást és angol-magyar szókincset is tartozik.

Ha a Join gombra kattintasz, eljutsz a fizetési oldalra.

Lehetőség van bankkártyás vagy PayPal fizetésre, ezt a CARD vagy a PayPal melletti karika bekattintásával választhatod ki.

Bankkártyás fizetés

Ha a bankkártyás fizetést választod, meg kell adnod a nevedet, a kártyaszámot, a kártya lejárati idejét, a 3 jegyű CVV-kódot (a kártya hátoldalán látható), a postai irányítószámot, majd a Confirm (Megerősítés) gomb megnyomásával véglegesíted a fizetést.

üzleti angol podcast

PayPal fizetés

üzleti angol podcast

A Pay with PayPal gombra kattintva eljutsz a PayPal fizetési oldalára, ahol azonosítás után végrehajthatod a fizetést.

A fenti képernyő jobb oldalán láthatod a fizetés részletes információit (Summary):

  • A támogatás nevét és havi összegét: Cappuccino – USD 5.00
  • A magyar VAT (ÁFA) összegét, amelyet a Patreon hozzáad a támogatáshoz: USD 1.35
  • A végösszeget, amelyet a Patreon a következő hónap első napján von le a számládról (a példánkon: ha decemberben kezded el a támogatást, január 1-én fogják levonni az összeget) USD 6.35
  • A valuta nevét – USD
  • Egyéb információkat: Az összeget mikor vonják le automatikusan. Bármikor módosíthatod az automatikus levonást vagy megváltoztathatod a fizetési módot, stb.

A fizetési folyamat végén megérkezel az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcast Patreon-oldalára, ahol azonnal hozzáférsz a már elérhető bónusz epizódokhoz és a többi előnyhöz.

Ha e-könyvekkel fejlesztenéd üzleti angolodat, a honlapomon e-könyveket is találsz, amelyekben üzleti területek angol szókincsét emelheted magasabb szintre, és hamarosan indul a Job Interview Success Mentorprogram is.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg üzleti angol iránt érdeklődő barátaiddal.

Ha tetszett oszd meg:

Hasonló bejegyzések

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! 2022. SZEPTEMBER 1-TŐL KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA TUDOK SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI!