Kedves érdeklődők! Számlát kizárólag magánszemélyek számára tudok kiállítani!

Üzleti angol: 6 pont az új online állásinterjú tanfolyamról

üzketi angol állásinterjú

Egyik kedvenc témám üzleti angol nyelvtanárként a skálázhatóság – azaz egy termék vagy szolgáltatás végtelen ügyfél számára elérhetővé tétele – az üzleti angol oktatásában.

Sokat foglalkozom vele, mert ez az alternatív módszer – amelyet a személyes órák mellett is használhatunk – változatosságot is hoz a dolgos munkanapokba.

Az e-könyveket, mint skálázható terméket már egy ideje használom, ezért úgy éreztem, eljött az idő egy igazi nagyágyú, az online tanfolyam bevetésére is.

1. A téma

Online angol állásinterjú felkészítő

2. A közönség

Azok az ügyfelek, akik jelenleg is az üzleti életben dolgoznak vagy friss diplomásként éppen állást keresnek, és angol nyelvű környezetben szeretnének dolgozni.

3. Miért éppen ez a téma?

Üzleti angol coachként többször kerestek fel ügyfelek, hogy segítsek nekik felkészülni angol állásinterjúra. Ehhez az évek során összeállt egy komoly felkészítő anyag és a módszertan, amit átadtam a tanítványaimnak. Ebből a tudásanyagból összejött néhány e-könyvre való, ezeket feltettem a honlapomra, ingyenes és fizetős formában is. Nagy sikerük van, rengetegen töltik le az ingyenes kiadványt (és iratkoznak fel a levelezőlistámra), és sokan megvásárolták az e-könyveket is.

Ekkor jött az ötlet, hogy az e-könyvek mellett kipróbáljam a skálázhatóság egy másik lehetőségét, az online tanfolyamot is. Ideje volt hát a tudásanyagot összerendezni, és egységes rendszerré szervezni, majd online felkészítő formájában elérhetővé tenni.

4. Milyen felületen?

Thinkific – sokáig hezitáltam, hol legyen, de végül ez bizonyult a legegyszerűbbnek, a legkönnyebben használhatónak. Számomra ez volt a legfontosabb tényező a választásnál: hogy a leendő ügyfelek egy felhasználóbarát, átlátható és logikusan felépülő rendszert kapnak, amelyben könnyen navigálhatnak.

Korábban próbálkoztam a magyar webunival és a teacheable-lel is, de végül a Thinkific mellett maradtam.

A Thinkific angol nyelvű oldal, de van magyar nyelvű tanulói felülete, és egy tanfolyamot ingyenesen lehet elkészíteni és értékesíteni.

Szuper könnyű összekapcsolni Paypal és Stripe fizetési lehetőséggel, én magam meg tudtam csinálni, pedig nem vagyok egy nagy tech-guru. 😀 De nagyon jók a segédanyagok, mindenre azonnal megtalálod a választ. Angolul persze tudni kell hozzá, de ezzel együtt is csak ajánlani tudom.

5. A tesztelés

Most zajlik. Fontosnak tartottam, hogy mielőtt felteszem a honlapomra, egy maroknyi csoporttal – Üzleti angol minden nap nevű FB-csoportom önkéntes jelentkezőivel, akik éppen angol állásinterjúra készülnek – ingyenesen kipróbáltassam, tesztelhessem. Kell a visszajelzés, ők megmondják, min érdemes változtatnom, javítanom, csiszolnom, mielőtt közzé teszem. Eddig szerencsére jók a visszajelzések.

6. Hol lesz elérhető?

A honlapomról egy linkre kattintva lesz elérhető, már nem sokáig kell rá várni.

Hát, itt tart most ez a projekt. Nagyon várom a tesztelő csapat visszajelzéseit, és ha minden jól alakul, hamarosan elérhető lesz a tanfolyam, amellyel remélem, sok állásinterjúra készülőnek segíthetek majd.

Ha éppen állásinterjúra készülsz, szeretettel ajánlom neked is az Indítsd be a karriered! online tanfolyamot.

Hogy miért?

  • kipróbált tudásanyagot tartalmaz, amellyel a tanítványaim sikeresen kerültek be a vágyott munkahelyre
  • 53 kidolgozott angol állásinterjú kérdést találsz benne szószedettel
  • modern módszerekkel ismerkedsz meg: megtanulod, hogyan alkalmazd a történetmesélést és a STAR-módszert, elsajátítod a választ az interjúkon előszeretettel alkalmazott viselkedésre és kompetenciára vonatkozó kérdésekre, és válaszolni tudsz hipotetikus (mi lenne, ha/mit tennél, ha… ) kezdetű kérdésekre
  • kvízekkel és gyakorló feladatokkal tesztelheted és mélyítheted a tudásodat (megoldókulccsal)
  • hanganyag
  • önállóan, saját tempódban készülhetsz az interjúra
  • tippeket és tanácsokat kapsz a felkészüléshez
  • bónuszok: letölthető szakmai önéletrajz és kísérőlevél sablon, kihívás feladatlapok, mintaszituációk, 30 perces ajándék coaching, és még sok más

Még nem hallgatod az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcastot? Pedig érdemes! Ebben is több adást szenteltem az állásinterjúra felkészülésnek, ha van kedved, hallgass bele itt. A rövid, 5-10 perces podcastokat készítek, amelyekben üzleti angol témákkal foglalkozunk, gyakorlatias megközelítésben. Az adásokban ötleteket adok, hogyan fejezd ki magad választékosan üzleti helyzetekben.

Ha a munkád során rendszeresen szükséged van az üzleti angolra, látogass el a webshopomba, ahol igazi kincsesbányára lelhetsz!

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsd el megosztani barátaiddal is, hadd legyenek ők is sikeresek minden olyan területen, ahol üzleti angolt kell használni.

Ha tetszett oszd meg:

Hasonló bejegyzések

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! 2022. SZEPTEMBER 1-TŐL KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA TUDOK SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI!