BUSINESS ENGLISH ALL STARS: 6 E-KÖNYV 1-BEN!

Business English All Stars

6 üzleti angol e-könyv 1 csomagban

9.900Ft

Csomagban olcsóbb!

Korlátozott ideig ismét elérhető a Business English All Stars e-könyv csomag

6 üzleti angol e-könyv 1-ben, amellyel 2024-ben is fejlesztheted az angoltudásodat.

  • Állásinterjú felkészítés angolul e-könyv
  • Állásinterjú felkészítés angolul feladatlap
  • Prezentációk és tendenciaelemzés e-könyv és feladatlap
  • Angol nyelvű megbeszélések szókincse e-könyv
  • Üzleti workshopok angolul
  • Csevegés angolul üzleti szituációkban

 

1 Állásinterjú felkészítés angolul e-könyv

A csevegés és bemelegítés fordulatai, hogyan beszélj magadról, a leggyakoribb kérdések válaszokkal, a STAR-válaszmódszer, nehéz és váratlan kérdések. 70 kérdés és kidolgozott válasz.

 2 Állásinterjú felkészítés angolul feladatlap

A feladatlap használata előtt érdemes átböngészni az Állásinterjú felkészítés angolul e-könyvet. Olvasd át az e-könyv megadott kérdéseket és a kidolgozott válaszokat, majd nyisd ki a letöltött feladatlapot, és a kérdések segítségével alkosd meg saját válaszaidat.

3 Prezentációk és tendenciaelemzés e-könyv és feladatlap

Részletes leírás a prezentáció felépítéséről és elemeiről, az angol nyelvű prezentációk egyes részeiben használt alapvető kifejezések, tendenciák, grafikonok és ábrák leírásához szükséges kifejezések és nyelvtani szerkezetek. A feladatlapban 34 feladat megoldókulccsal.

4 Angol nyelvű megbeszélések

A megbeszéléseken használt leggyakoribb angol kifejezések és fordulatok: egyetértés, ellenvélemény kifejezése, udvarias közbeszólás, közbeszólások kezelése, vélemény kifejezése, javaslatok, a levezető elnök szerepe és mondatai, szószedet és kifejezés gyűjtemény, autentikus párbeszédek és megbeszélés típusok bemutatása párbeszédeken keresztül: brainstorming, management, status update, daily Scrum/standup.

5 Üzleti workshopok angolul

Az e-könyv nagyszerű választás lehet számodra, hogy magabiztosabban kommunikálj nemzetközi workshopokon és sikeresen vezényelj le angol nyelvű szakmai eseményeket. 90 angol mondat magyar jelentéssel.

6 Csevegés angolul üzleti szituációkban

Segítségre van szükséged, hogy magabiztosan és könnyedén kommunikálj konferenciákon, megbeszéléseken vagy workshopokon? Az e-könyvben hasznos és gyakorlatias kifejezéseket, valós üzleti helyzetekben alkalmazható mondatokat találsz angolul és magyarul.