Kedves érdeklődők!
2022. szeptember 1-től kizárólag magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani!

Angol állásinterjú: 1 ötlet, hogy magabiztosan beszélj az erősségeidről

angol állásinterjú

What are your strengths? Tell me about your weaknesses…

A legtöbb angol állásinterjúra jelentkező nem szeret arról beszélni, hogy milyen pozitív tulajdonságai vannak, vagy milyen területen nyújt kimagasló teljesítményt, nem is beszélve a gyengeségekről. Ez valahogy nem része a kultúránknak.

Így aztán mindenkit különös izgalom kerít hatalmába, amelyet nevezhetünk szépítés nélkül akár szorongásnak, amikor egy angol állásinterjún arra kerül sor, hogy erősségeinkre, kiemelkedő sikereinkre vagy éppen gyengeségeinkre vonatkozó kérdésekre válaszoljunk.

angol állásinterjú

Ezt a blokkot is oldjuk az angol állásinterjú workshopon április 4-én: megbeszéljük erősségeidet és kompetenciáidat, és igen, beszélni fogunk a gyengeségekről is, de olyan formában, hogy az interjú vezetői azonnal látni fogják benned a nyitottságot és készséget a fejlődésre, tanulásra.

Gyere el te is, találkozzunk a személyes workshopon!

Az esemény oldala: https://www.facebook.com/events/1027429407909077?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

További infó: https://danyiandrea.hu/…/angol-allasinterju-workshop/

Ha tetszett oszd meg:

Hasonló bejegyzések

üzleti angol
üzleti angol

Üzleti angol: Nemzetközi trendek

Az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcast 41. adásában először 13 e-kereskedelmi trendet nézünk végig röviden, majd ezek közül egyet alaposabban is körül járunk.

Elolvasom

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! 2022. SZEPTEMBER 1-TŐL KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA TUDOK SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI!