BUSINESS ENGLISH ALL STARS: 6 E-KÖNYV 1-BEN!

8 tanács angol állásinterjú előtt: 8. Ne húzd az időt!

angol állásinterjú

Előző posztomban írtam arról, hogy általában mennyi időt érdemes szánni egy angol állásinterjú felkészülésre. A szakértők általános véleménye, hogy 5-10 órányi felkészülésre mindenképpen szükség van.

A 8 részes bejegyzés-sorozat záró részében arról lesz szó, hogy angol állásinterjúra készülés során ezt a minimális időbefektetést még hatékonyabban kell kihasználnod, hiszen az a tény, hogy idegen nyelven kell megmutatnod magadat, újabb feszültséget okozhat benned. Ezt azonban szeretnénk a minimálisra csökkenteni, nem igaz?

Mindezeket figyelembe véve állítottam össze a Job Interview Success Mentorprogram 3 hetes mini intenzív tanfolyamot, amelyben gyakorlatias módon kombináljuk az online foglalkozásokat és az otthoni felkészülést.

5 érv, hogy miért csatlakozz a Mentorprogramhoz?

Időtakarékos

A 3 hét során nem húzzuk az időt, mert nem az a célom, hogy minél tovább a programban maradj, hanem, hogy valóban felkészülj az angol állásinterjúra. Ehhez azonban rád is szükség van: hogy a személyes online foglalkozásokat igazán hatékonyan használjuk ki, hogy valóban a kommunikáció fejlesztése állhasson a középpontban, neked is kell készülni. Segédanyagokat, szókincset kapsz, hogy mindez gyerekjáték legyen, és ne érezd feladatnak.

Kompakt

Ezért tartalmaz 6 intenzív kommunikációra épülő foglalkozást a program. Hiszen annak, aki állásinterjúra készül, nincs ideje a toporgásra, az időrabló és időt húzó feladatokra.

Hatékony

Az online foglalkozásokon kizárólag szóbeli kommunikáció fejlesztése zajlik. Megbeszéljük a minta válaszok alapján megalkotott saját válaszaidat, és a felmerülő kérdéseidet is.

Célorientált

Olyan módszerekkel ismerkedsz meg, amelyek segítenek a állásinterjú válaszok összeállításában, pl. STAR-válaszmódszer, storytelling, időnyerő kifejezések. Próba állásinterjú keretében pedig számot adsz arról, amit tanultál.

Személyre szabott

A néhány gyakori állásinterjú kérdés áttekintésén kívül csakis a szakterületeddel összefüggő kérdésekkel foglalkozunk, és dolgozzuk ki a válaszokat. Ugyan miért is foglalkoznál csupán semmitmondó általános kérdésekkel, ha sales vagy accounting területen dolgozol? Szóval felejtsd el a one-size-fits-all megközelítést, mert ebben a programban TE vagy a középpontban, és rád szabjuk a tananyagot!

angol állásinterjú

Tarts velem, engedd meg, hogy segítselek szakmai céljaid megvalósításában, és angol állásinterjú készségeid magasabb szintre emelésében.

Légy magabiztos az angol állásinterjún, nyűgözd le az interjú vezetőit. A programról további információkat itt találsz.

És ha úgy döntesz, szeretnél velem dolgozni, nincs más dolgod, mint az oldal alján kitölteni a Kérdőívet.

Ha állásinterjúra készülsz, nézz körül az Üzleti angol 1 csésze kávé mellett podcast Patreon-oldalán is, ahol januárjában elsőként a sales terület állásinterjú kérdéseivel és válaszaival foglalkoztunk, februárban pedig a reklámterület angol állásinterjúira készülhetsz velem.

A szakterületről 4 adáson keresztül fogsz hallani, a hónap első epizódja mindig publikus, a hónap további 3 epizódja azonban már csak a Patreonon hallható.

Miért érdemes támogatnod a Patreonon?

– Minden hónapban 1 publikus és 3 bónusz epizódot hallgathatsz

– Megtalálod az adott válaszhoz kapcsolódó angol-magyar szókincset és a fordulatokat is, amelyek használatával gyerekjáték lesz felépítened saját válaszaidat

– A szövegekhez minden esetben megkapod a magyar fordítást is.

Ha tetszett oszd meg:

Hasonló bejegyzések