BUSINESS ENGLISH ALL STARS: 6 E-KÖNYV 1-BEN!

Üzleti angol vállalkozás – visszatekintés 2023-ra

üzleti angol

Grow, engage, convert – azaz Fejlődj, kapcsolódj és változz!

Számomra ez volt a 2023-as év mottója.

Azt a célt tűztem ki magamnak az év elején, hogy fenntartható módon fogom működtetni a vállalkozásomat, és ennek szolgálatába állítottam a mottóban található tevékenységeket.

Fejlődtem:
2023-ban ismét sokat tanultam. Új tudásra tettem szert különféle üzleti modellekkel kapcsolatban, beiratkoztam több akadémiára is a tudásszerzés érdekében, és újra elkezdtem aktívan használni a marketing eszközöket, hogy még hatékonyabban támogathassalak.

Kapcsolódtam:
Új emberekkel ismerkedtem meg a programok, a podcast és a vásárlások révén, többekkel már szinte baráti kapcsolatot sikerült kialakítanom.

Változtam és változtattam:
Természetesen én is és vállalkozásom is változott, sőt bizonyos területeken tudatosan változtattam.
A fókusz áthelyeződött a „nemnövekedés”-re, mivel a személyes foglalkozásaim számát tovább már nem tudtam növelni, mégis segíteni szerettem volna minél több üzleti területen dolgozónak az angoltudás fejlesztéséhez fontos információk elérésében. Ennek érdekében novemberben nagy sikerrel elindult az Üzleti Angol Tudástár, amibe minden eddigi tudásomat “beleszuszakoltam”, hogy egy helyen elérhető legyen számodra is.

Mit tervezek 2024-re?
Nagy meglepetéssel készülök már rögtön januárban! Olvasd a hírlevelet, a blogot és a social mediát, hogy azonnal értesülj az újdonságokról!

De addig

Köszönöm, hogy engem választottál üzleti és szakmai angolod fejlesztésére 2023-ban, és várlak 2024-ben is!

Kellemes Ünnepeket kívánok! ???
Andrea
az Üzleti Angol Tudástár szerkesztője

PS.

Az Üzleti Angol Tudástár egy olyan forrás és tudásanyag könyvtár, amely egy teljes éven keresztül hozzáférést biztosít számodra tudásanyagokhoz üzleti és szakmai angol kommunikációs készségeid fejlesztéséhez, amelyek segítségével magabiztosabb és sikeresebb lehetsz globális környezetben, és karrierlehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Ha tetszett oszd meg:

Hasonló bejegyzések