Kedves érdeklődők, számlát csak magánszemélyek számára tudok kiállítani.

Történetem

Szia! Danyi Andrea vagyok, angol nyelvtanár, állásinterjú és prezentációs  nyelvi coach. Üzleti életben dolgozó szakembereknek segítek szóbeli és írásbeli kommunikációjuk fejlesztésében.

1990-es évek óta dolgozom szabadúszó angol nyelvtanárként, és 2019 óta Neurolanguage Coach®-ként. Pályám során különböző vállalatoknál és bankoknál oktattam szaknyelvi és üzleti angolt, segítettem szakembereiket angoltudásuk fejlesztésében vagy a nyelvvizsga megszerzésében.

Üzleti angolt oktatok, a hozzám fordulóknak angol nyelvű állásinterjúra és prezentációra felkészülésben segítek, illetve intenzív kommunikáció fejlesztéssel és szinten tartással foglalkozom.

Szívesen támogatlak téged is abban, hogy megvalósítsd angol nyelvi kommunikációval kapcsolatos elképzeléseidet, hogy előre léphess karrieredben, magánéletedben.

Többféleképpen tudunk együtt dolgozni: választhatsz személyes coachingot, de ha nincs időd nyelvtanfolyamra vagy magánórákra járni, akkor is van ajánlatom: neked készültek üzleti angol e-könyveim, hogy saját időbeosztásodnak megfelelően, az otthonod kényelmében fejleszthesd magadat.

Nézz körül a honlapon, ismerkedj meg a szolgáltatásokkal és termékekkel, olvass bele a blogba, vagy hallgass bele Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcastomba.

Andrea

Danyi Andrea

Jelentkezz ingyenes 30 perces online konzultációra!  

Mit tanulhatsz nálam?

Állásinterjú-felkészítés

Jelenj meg az angol állásinterjún felkészülten, és magabiztos, választékos angolságoddal nyűgözd le a felvételi bizottságot. A 90 perces programon áttekintjük az állásinterjún felmerülő rázós és kevésbé rázós kérdéseket, begyakorlod, hogyan kell magabiztosan, választékos szókinccsel beszélni magadról, szakmai előéletedről, terveidről.

Prezentációs technika

Tarts prezentációkat angolul könnyedén, szorongás nélkül! A foglalkozáson áttekintjük a prezentáció felépítését, szókincsét, a vizuális segédeszközöket, összeállítjuk prezentációdat, és „élesben” előadva is gyakorolsz.

Kommunikáció fejlesztése

Üzleti témák feldolgozása, hogy magabiztosan szólalj meg angolul. Beszélgess és csevegj könnyedén mindenről, ami a munkahelyeddel, a munkáddal, az iparágaddal vagy a terveiddel kapcsolatos!


5/5

Mit mondanak korábbi tanítványaim?

Kérdésed van? Keress meg bátran!

Elérhetsz a Kapcsolat menüpont alatt, de üzenhetsz a weboldalon Facebook Messengeren is.

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! 2022. SZEPTEMBER 1-TŐL KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA TUDOK SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI!