BUSINESS ENGLISH ALL STARS: 6 E-KÖNYV 1-BEN!

Történetem

Szia! Danyi Andrea vagyok, angol nyelvtanár, állásinterjú és prezentációs  nyelvi coach. Üzleti életben dolgozó szakembereknek segítek szóbeli és írásbeli kommunikációjuk fejlesztésében.

Örülök, hogy itt vagy!

1990-es évek óta dolgozom szabadúszó angol nyelvtanárként, és 2019 óta Neurolanguage Coach®-ként. Pályám során különböző vállalatoknál és bankoknál oktattam szaknyelvi és üzleti angolt, segítettem szakembereiket angoltudásuk fejlesztésében vagy a nyelvvizsga megszerzésében.

Üzleti angolt oktatok, a hozzám fordulóknak angol nyelvű állásinterjúra és prezentációra felkészülésben segítek, illetve intenzív kommunikáció fejlesztéssel és szinten tartással foglalkozom.

Többféleképpen tudlak támogatni: választhatsz személyes coachingot, de ha nincs időd nyelvtanfolyamra vagy magánórákra járni, akkor is van ajánlatom: neked készültek üzleti angol e-könyveim, hogy saját időbeosztásodnak megfelelően, az otthonod kényelmében fejleszthesd magadat.

Nézz körül a honlapon, ismerkedj meg a szolgáltatásokkal és termékekkel, olvass bele a blogba, vagy hallgass bele a podcastba.

Andrea

Danyi Andrea

Hogyan tudlak támogatni

Állásinterjú-felkészítés

Jelenj meg az angol állásinterjún felkészülten, és magabiztos, választékos angolságoddal nyűgözd le a felvételi bizottságot. A programokon áttekintjük az állásinterjún felmerülő rázós és kevésbé rázós kérdéseket, begyakorlod, hogyan kell magabiztosan, választékos szókinccsel beszélni magadról, szakmai előéletedről, terveidről.

Szóbeli kommunikáció fejlesztése

Üzleti témák feldolgozása, hogy magabiztosan szólalj meg angolul. Beszélgess és csevegj könnyedén mindenről, ami a munkahelyeddel, a munkáddal, az iparágaddal vagy a terveiddel kapcsolatos!


5/5

Vélemények rólam

Kérdésed van? Keress meg bátran!

Elérhetsz a Kapcsolat menüpont alatt, de üzenhetsz a weboldalon Facebook Messengeren is.