BUSINESS ENGLISH ALL STARS: 6 E-KÖNYV 1-BEN!

nyelvi kvíz

Az angol nyelv valószínűleg fontos szerepet játszik az életedben: naponta használod üzleti, formális és informális szituációkban. Ám ahhoz, hogy jól teljesíts e különböző üzleti helyzetekben, például megbeszéléseken, prezentációk során vagy csevegéskor, elengedhetetlen a modern, naprakész nyelvtudás.

Angol nyelvtudásod szinten tartásában és fejlesztésében segítenek az angol nyelvi kvízek. Ezeken keresztül könnyebben tudod tanulni az új szavakat, de segíthetnek abban is, hogy megértsd, hogyan kell használni a nyelvet, annak fordulatait.

Ebben a bejegyzésben arról lesz szó, hogyan üthetsz két legyet egy csapásra az angol nyelvi kvízekkel: hogyan juthatsz sikerélményhez és fejlesztheted velük tudásodat is.

1. Mi az angol nyelvi kvízek célja?

Egy angol nyelvű kvíz kitöltésével ellenőrizheted, milyen a nyelvtudásod szintje, és segít azonosítani nyelvi erősségeidet és gyengeségeidet is.

E rövid és informális nyelvi tudáspróbák elsődleges célja, hogy gyorsan felmérjék a nyelvtanulók tudását egy adott tananyaggal kapcsolatban. Nekünk tanárként is segít, hiszen így mi is képet kapunk diákjaink fejlődéséről és meglévő tudásbeli hiányosságaikról, és ennek megfelelően alakíthatunk a következő lépéseken.

2. Miért fontosak az angol nyelvi kvízek a tanulás során?

Az angol nyelvi kvíz megoldása során átismételed a korábban megtanultakat, és azonnal alkalmazhatod a gyakorlatban is.

Gondolj csak bele, miért is kezdted el tanulni az angolt? Sikeresen szeretnél szerepelni a nyelvvizsgán vagy a beiratkoznál egy drága üzleti tanfolyamra? Nos, ehhez fontos, hogy szilárd angol nyelvi alapokkal rendelkezz, és e könnyed, informális tesztek segíthetnek ennek gyors elérésében.

E kötetlen, mégis rendszeres számonkérések, tesztek révén gyorsabban érhetsz el sikereket a tanulásban, s javul a teljesítményed is a vizsgán.

3. Melyek az angol nyelvi kvízek előnyei a nyelvtanulás szempontjából?

Mivel interaktív platformon oldod meg a kvízeket, aktívabban vehetsz rész a tanulásban, megtalálhatod a tanórán kívüli sikerélmények lehetőségét, és akár díjat is nyerhetsz.

A kvízek gyakorlásával új, kreatívabb tanulási szokásokat alakítasz ki, mivel a tesztek különféle, játékos módszerrel segítik a tanulási folyamatot, és azonnali visszajelzést is kapsz a fejlesztendő területekről.

Egy kvíz sikeres kitöltése után joggal érezheted produktívabbnak magukat, hiszen szórakoztató módon gyakorolsz vagy sajátítod el a tananyagot.

Egy szóval, kvízre, tesztre fel!

Tanulj játékosan, fejleszd magasabb szintre angoltudásodat és légy magabiztosabb! A honlapomon számos kvízzel tesztelheted a tudásodat, kattints a képre!

üzleti angol kvíz

Vagy nézd meg például ezt a kvízt az üzleti buzzword-ökről. Kattints a képre!

angol kvíz buzzwords

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg üzleti angol iránt érdeklődő barátaiddal, ismerőseiddel is!

Nézz körül a honlapon, ismerkedj meg a szolgáltatásokkal és termékekkel, olvass bele a blogba, vagy hallgass bele Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcastba.

A podcast azoknak szól, akik fejleszteni szeretnék üzleti angoltudásukat, de nincs idejük naponta órákat foglalkozni az angollal. A rövid epizódokban üzleti angol témákról hallhatsz, gyakorlatias megközelítésben. Az adásokban ötleteket adok, hogyan fejezd ki magad választékosan üzleti helyzetekben.

Ha tetszett oszd meg:

Hasonló bejegyzések