BUSINESS ENGLISH ALL STARS: 6 E-KÖNYV 1-BEN!

Megújult YouTube-csatorna a színvonalasabb üzleti angol kommunikációért 1.

üzleti angol youtube

A mai gyors, interneten keresztül összekapcsolódó üzleti világban a hatékony angol nyelvű kommunikáció a siker sarokköve.

Akár angol megbeszéléseken veszel részt, akár prezentációkat tartasz angolul vagy irodai interakciókban nyilvánulsz meg, elengedhetetlenek az erős kommunikációs készségek. Ezért örömmel jelentem be, hogy megújult az Üzleti angol egy csésze kávé mellett YouTube-csatornám, amelynek célja, hogy a szakmai kommunikáció minden területén segítséget nyújtsak.

A megújult YouTube-csatorna átfogó forrásként szolgál üzleti angol készségeid csiszolásához különböző üzleti szituációkban, biztosítva, hogy magabiztosan és világosan kommunikálj.

Milyen területekhez találsz videókat a csatornán?

1. Üzleti megbeszélések angolul

üzleti angol Youtube

A megbeszélések az üzleti interakciók magját jelentik. Itt osztják meg az ötleteket, itt születnek a döntések, és itt érhetnek el előrelépést. A “25 angol mondat …” című videósorozat segítségével te is magabiztosan vehetsz részt gyümölcsöző angol nyelvű megbeszéléseken. Elsajátíthatod a megbeszélések nyelvezetét résztvevőként és levezető elnökként, és olyan kifejezéseket tanulhatsz, amelyekkel kitűnhetsz.

2. Angol nyelvű üzleti prezentációk

Egy jól kidolgozott prezentáció magával ragadhatja, edukálhatja és meggyőzheti a hallgatóságot. A csatorna „25 angol mondat”-sorozata útmutatást nyújt a magabiztos nyelvezet használatához is. Akár egy kisebb csapat, akár nagyobb közönség előtt kell beszélned, a prezentációkra összpontosító videó felvértez azokkal a mondatokkal és kifejezésekkel, amelyekkel meggyőzően közvetítheted az üzenetedet.

3. Könnyed csevegés angolul is

A kapcsolatok építése szakmai környezetben gyakran informális beszélgetésekkel kezdődik. A 25 angol mondat… videó-sorozat segít, hogy könnyebben merj beszélgetni a reggeli kávézás alatt a konyhában, és be tudj kapcsolódni networking eseményekbe, alkalmi interakciókba. Magabiztosságra tehetsz szert beszélgetések kezdeményezésében, a small talk fenntartásában és karrieredet elősegítő, tartalmas kapcsolatok kialakításában.

4. Zökkenőmentes irodai kommunikáció

A hatékony kommunikáció túlmutat az irodai helyzeteken, mert a kapcsolatépítésről, a kulturális különbségek megértéséről és a pozitív munkakörnyezet elősegítéséről szól. A YouTube-csatorna “25 angol mondat munkahelyi kommunikációhoz” videójában olyan mondatokat tanulsz, amelyekkel kezelni tudod a különféle munkahelyi feladatokat, a segítségkéréstől kezdve a konstruktív visszajelzésekig, biztosítva, hogy interakciód udvarias, ugyanakkor hatékony legyen.

Miért válaszd az Üzleti angol egy csésze kávé mellett YouTube-csatornát?

A megújult YouTube-csatornát több okból is érdemes felkeresni:

A videók jól használható, gyakorlatias tippeket és példákat kínálnak.

Különböző üzleti angol területek széles skáláját találod a csatornán a podcastban és a 25 angol mondat…-sorozat videóiban is, biztosítva, hogy az üzleti világ bármely kommunikációs kihívására készen állj.

A videókat úgy terveztem, hogy egyszerűek legyenek, élmény és élvezetes legyen a tanulás.

Rugalmasság: Tanulj saját tempódban, ahogy és ahol neked kényelmes. Akár utazás közben, vagy kávészünetben is fejlesztheted készségeidet, hiszen a csatorna a nap 24 órájában elérhető.

Közösség: Csatlakozz a hasonlóan gondolkodó, nyelvtudásukat fejleszteni akarók közösségéhez, akik szintén elkötelezettek üzleti angol készségeik fejlesztése iránt. Oszd meg véleményedet, tedd fel a kérdéseidet, és tanulj mások tapasztalataiból.

A csatornát eredetileg az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcast megosztására használtam, mostantól azonban már elérhetők a “25 angol mondat …”-sorozat videói is.

A videókban 25 mondatot hallhatsz üzleti angolod fejlesztéséhez angolul és magyarul.

A sorozat már nézhető videói:

  • 25 angol mondat prezentációhoz
  • 25 angol mondat, ha megbeszélés résztvevője vagy
  • 25 angol mondat, ha te vagy a megbeszélést vezető chairperson
  • 25 angol mondat irodai csevegéshez – social chitchat
  • 25 angol mondat munkahelyi kommunikációhoz

Előkészületben:

  • 25 angol mondat egyetértés kifejezéséhez
  • 25 angol mondat udvarias közbeszóláshoz
  • 50 angol mondat üzleti tárgyaláshoz

Az Üzleti angol egy csésze kávé mellett megújult YouTube-csatornájával te is magasabb szintre emelheted üzleti kommunikációs készségeidet, és új lehetőségekkel ismerkedhetsz meg, ezért iratkozz fel még ma, hogy ne maradj le az új videókról.

Légy te is angolul magabiztosan kommunikáló szakember.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg üzleti angol iránt érdeklődő barátaiddal, ismerőseiddel is.

***

Prezentációra készülsz?

Rendszeresen megbeszéléseken vagy tárgyalásokon veszel részt?

Karrierváltáson töröd a fejed, és angolul szeretnél interjúzni?

Vagy csak szeretnéd választékosabban kifejezni magadat üzleti szituációkban?

Az Üzleti angol egy csésze kávé mellett YouTube-csatorna, a podcast és az ingyenes üzleti angol nyelvleckék segítségével könnyebben veheted az üzleti élet kihívásait. A csatornán olyan tartalmak várnak rád, amelyek a sikeres üzleti kommunikációhoz szükségesek. Nézz körül a honlapomon is!

Kellemes tanulást kívánok!

#üzletiangol #businessenglish #üzletiszókincs #businessvocabulary #szakmaiangol #professionalenglish #angol #english #állásinterjú #jobinterview #prezentáció #presentation #megbeszélés #meeting #tárgyalás #negotiationskills

Ha tetszett oszd meg: