BUSINESS ENGLISH ALL STARS: 6 E-KÖNYV 1-BEN!

online tanfolyamok

Ezzel a blogbejegyzéssel útnak indul a honlapon a kvíz-oldal!

A célom, hogy, hogy egy kicsit játékosabb módon is támogassalak az üzleti angol gyakorlásában. E terv első próbálkozását osztom meg most veled.

Kérlek, próbáld ki, és írd meg, hogyan tetszett, és milyen üzleti szókincsbeli / nyelvtani kvízek érdekelnének még, amivel szívesen fejlesztenéd üzleti angol tudásodat.

Íme, az első üzleti angol kvíz!

Business English Collocations Quiz 1 Verb + Noun

üzleti angol kvíz

Ebben az egy perces kvízben tesztelheted az üzleti szituációkban használt angol nyelvi szófordulatokkal kapcsolatos ismereteidet. Egészítsd ki a mondatokat a helyes igével. (csak egy válasz helyes). A kvíz 10 kérdésből áll, és minden helyes válaszért 1 pontot lehet szerezni, összesen 10 pontot.

Miért olyan szórakoztató kvízekkel tanulni az üzleti angolt?

A kvízek egyrészt szórakoztatóak a nyelvtanulók számára, másrészt észrevétlenül tanulsz is, miközben megoldod, mivel nem érzed közben az izzadság szagú nyelvoktatást. A kvízek segítségével tesztelheted a már meglévő ismereteidet, miközben az érdeklődésedet is felkeltik az új tananyag iránt.

A kvízek segítenek az üzleti angoltudás megőrzésében

A rendszeres ismétlés segít, hogy ne felejtsd el a megtanult fogalmakat, ezért az információ elolvasása, majd a tudás megszilárdítása és tesztelése ebben a formában hatékony módja az információ megtartásának.

A kvíz segít, hogy kiderüljenek üzleti angol tudásbeli hiányosságaid

Egy téma áttekintése után például jól jöhet egy kvíz arról, hogy mit tanultak! Ez egyrészt lehet az óra lezárásának szórakoztató módja, másrészt visszajelzés a tanárnak és a nyelvtanulónak is, hogy vannak-e hiányosságok vagy olyan területek, amelyekkel mélyebben kell foglalkozniuk.

A kvízek segítenek az ismétlésben is

üzleti angol kvíz

Éppen vizsgára vagy tesztre készülsz? Nosza, keress kvízt vagy tesztsort, amely segít kideríteni, hol vannak esetleges hiányosságaid. Ennek segítségével sokkal könnyebben megjegyezheted azt a tíz kulcsszót vagy mondatot, mintha egy hosszú és unalmas szöveg olvasásával kellene ismételned, és így talán a feladat sem tűnik olyan ijesztőnek.

Mindezeket szem előtt tartva merülhetsz el az Üzleti angol kvízek világában.

Ha szeretnél elmélyültebben foglalkozni az üzleti angollal, várlak egyéni programjaimban, ahol angol állásinterjúra vagy prezentációra készülhetsz velem. Ne felejts el belehallgatni az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcastba sem!

Lehet, hogy már azt is eldöntötted, hogy külföldre költözöl? Erre is van egy ajánlatom, a Living Abroad program, egy túlélő program, amely segít, hogy utazás előtt felfrissítsd angoltudásodat.

Ha azonnal a gyorsítósávban kezdenél, neked készültek az egy napos intenzív programok.


Ha tetszett oszd meg:

Hasonló bejegyzések