BUSINESS ENGLISH ALL STARS: 6 E-KÖNYV 1-BEN!

5 tipp, hogy hatásos legyen az angol prezentációd

angol prezentáció

Egy jól összeállított angol prezentáció segít kommunikálni az ötleteidet, inspirálhatod a kollégáidat, és abban is segít, hogy hatékonyan érvelj egy számodra fontos téma mellett. A magas szintű angol nyelvű prezentációs készségek ezért elengedhetetlenek a sikeres üzleti kommunikációhoz.

Ha még hatékonyabb és magabiztosabb előadóvá szeretnél válni angolul is, íme, öt tipp, ami segíthet ebben:

1. Gyakorlás és vizualitás
Próbálj meg minél többet gyakorolni az angolul prezentálást, és készíts vizuális segédanyagokat, például diákat vagy grafikonokat. Ezek segítenek érthetően bemutatni az információkat.

2. Nyelvi pontosság az angol prezentáción
Ügyelj a megfelelő angol szókincs és szerkezetek használatára. Fontos, hogy a mondatok és ezáltal a mondanivalód is logikusan és érthetően épüljön fel.

3. Hangsúlyozás és a szép angol kiejtés
Helyezd előtérbe a hangsúlyozást és a kiejtést. Egy jól összeállított, érthető angolsággal előadott prezentáció megnyerőbbé tehet a közönség előtt.

4. Interakció és kapcsolatteremtés
Az interakció és a közönség bevonása kulcsfontosságú egy angol prezentáción is. Tegyél fel kérdéseket, építs kapcsolatot a hallgatósággal.

5. Visszajelzés és folyamatos fejlődés
Ne félj visszajelzést kérni, és légy nyitott a fejlődésre. Minden angol prezentáció lehetőséget nyújt a tanulásra és a fejlődésre.

Jöjjön végül néhány hasznos mondatot, amelyeket te is beépíthetsz következő angol prezentációdba:

angol prezentáció

1. Bevezetés
Today, I’m thrilled to share with you our latest marketing strategies for Q4. = Ma örömmel osztom meg önökkel a 4. negyedévre vonatkozó legújabb marketingstratégiáinkat.

2. Áttérés a következő pontra
Moving on to the next key aspect, let’s delve into our customer satisfaction metrics. = Térjünk át a következő kulcsfontosságú szempontra, merüljünk el az ügyfélelégedettségi mutatóinkban.

3. Összefoglalás, következtetések:
In conclusion, these strategies promise to drive growth and enhance our market positioning. = Összefoglalva, ezek a stratégiák növekedést és piaci pozíciónk erősödését ígérik.

Az Üzleti Angol Tudástár hasznos anyagokat – e-könyveket, feladatlapokat és videókat – kínál többek között a prezentációs készségek fejlesztéséhez is.

Csatlakozz hozzánk december végéig, és szerezz hozzáférést egy teljes évre, hiszen az Üzleti Angol Tudástárban hathatós támogatást kapsz angoltudásod fejlesztéséhez. Minden hónapban újabb tudásanyagokat találsz a tárban, sőt idén még kedvező áron csatlakozhatsz is.

Az üzleti és szakmai angol az angol nyelv egy speciális területe. Az Üzleti Angol Tudástárhoz csatlakozás biztosítja, hogy olyan tartalmakhoz és anyagokhoz férj hozzá, amelyek közvetlenül megfelelnek az igényeidnek. E speciális tartalom olyan témákat fed le, mint pl. üzleti szókincs fejlesztése, prezentációs és megbeszélési készségek fejlesztése, állásinterjú felkészülés, workshopok nyelvezete és csevegés.

Karrierlehetőségek nyílhatnak előtted: Az üzleti és szakmai angol ismeretét a munkaadók számos iparágban nagyra értékelik. Ha csatlakozol az Üzleti Angol Tudástárhoz, azzal növelheted esélyeidet jobb álláslehetőségek megszerzésére vagy a karrieredben előrelépésre, mivel a hatékony kommunikáció a legtöbb munkahelyen elengedhetetlen a sikerhez.

Rugalmasság és kényelem: Az Üzleti Angol Tudástár rugalmas tanulási lehetőséget kínál, hiszen a forrásokhoz saját időbeosztásod és igényeid szerint férhetsz hozzá a nap 24 órájában, így saját tempódban tanulhatsz. Ez a kényelem különösen hasznos, ha elfoglalt szakemberként más kötelezettségekkel is össze kell hangolnod az önfejlesztést.

A Tárban egy helyen elérheted mindazokat a tudásanyagokat, amelyekre üzleti angolod fejlesztése során szükséged lehet, hogy multikulturális vállalati környezetben sikeres lehess. 

angol prezentáció

December 31-ig egy éves hozzáférés 14.990 Forintért!

Kinek lehet hasznosak az Üzleti Angol Tudástár anyagai?

Ajánlom diákoknak, szakembereknek, álláskeresőknek és mindendazoknak, akik üzleti vagy szakmai környezetben szeretnék fejleszteni angol nyelvtudásásukat, és akik számára fontos, hogy befektessenek nyelvi kommunikációjuk és karrierjük fejlesztésébe.

A tananyagok mind digitálisak, pdf formátumú feladatlapok, mp3-as formátumú hanganyagok és mp4-es videók. A belépéskor az általad megadott felhasználó névvel és jelszóval tudsz hozzáférni a tudásanyagokhoz.

Az Üzleti Angol Tudástár anyagai havi rendszerességgel frissülnek. Az újdonságokról az Üzleti Angol Tudástár Facebook oldalán, a https://www.facebook.com/danyiandrea.angol oldalon kaphatsz információkat, de érdemes minél gyakrabban benézni a fiókodba is.

Az Üzleti Angol Tudástárhoz itt tudsz gyorsan hozzáférni, hogy azonnal felfedezhesd üzleti angolod fejlesztésének kincsestárát! Várlak szeretettel!

Jó gyakorlást kívánok, és várlak szeretettel december 31-ig!

Ha tetszett oszd meg:

Hasonló bejegyzések