Az év 3. üzleti angol kihívása indul március 1-jén!

üzleti angol kihívás március

Szeretettel várunk a 2021. március 1-jén induló 5 napos üzleti angol kihíváson. Témánk ezúttal az üzleti prezentáció és a prezentációs készségek.

Minden napján délelőtt 10 óra körül fogom közzé tenni a napi kihívást a Facebook-csoportban. Ha még nem vagy tag, ide kattintva csatlakozhatsz.

A napi feladatok tartalmaznak egy kifejtős kérdést és 2-5 kvíz kérdést. A kifejtős kérdésekre 40-50 szóban válaszoljatok (ez kb. 8-10 mondat), és jelöljétek a legjobb választ a kvízkérdésekre.

A válaszokat ezúttal nem kell minden nap végén beküldeni!

Az 5. nap végén várom tőletek egyben a kifejtős és kvíz kérdésekre adott válaszokat az e-mail címemre (info@danyiandrea.hu).

A kifejtős válaszokra szívesen adok visszajelzést is, ha szeretnétek. Ezt mindenképpen jelezzétek a válaszok beküldésekor.

A kihívás válaszainak beküldési határideje: március 6. éjfél

A napi kvízkérdések megoldásait március 7-én teszem közzé a FB-csoportban, miután a válaszok beérkeztek.

És most a bónuszokról!

Miután nagyra értékelem, hogy munka vagy tanulás mellett még a kihívásban is részt vesztek, szeretném díjazni a leggyorsabb beküldőket.

Az első 3 résztvevő, aki március 6-án éjfélig elküldi nekem a válaszokat minden napi kérdésre és kvízfeladatra, választhat egyet az alábbi listáról:

  • Állásinterjú felkészítés angolul Basic e-könyv
  • Prezentáció Basic e-könyv
  • 40 perces Skype-os nyelvi coaching velem az általad választott üzleti témában.

Remélem, sikerült kedvet csinálnom a challenge-ben való részvételhez, és találkozunk a kihíváson.

Miért éri meg csatlakozni a kihíváshoz?

A minden hónap első hetében megrendezett 5 napos üzleti angol kihívásokban a legkülönfélébb üzleti angol területekkel foglalkozunk, amelyekkel te is találkozol munkád során: megbeszélések és tárgyalások nyelve, prezentációs készségek, tendenciák bemutatása, social chit-chat, üzleti idiómák, állásinterjú, stb.

A feladattípusok általában kifejtős kérdések vagy feleletválasztós kvízek, a Facebook adta lehetőségekhez alkalmazkodva.

És még egy jó hír!

A prezentációs kihívás alkalmából március 7-től két héten keresztül, azaz március 21-e éjfélig 50%-os kedvezménnyel érhetők el a honlapomon a Present It! Prezentáció Extra és Present It! Prezentáció Prémium csomagok: https://danyiandrea.hu/termek/prezentacios-keszsegek-angolul/

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is!

Ha tetszett oszd meg:

Hasonló bejegyzések

angol állásinterjú
üzleti angol

5 állásinterjú típus

Az állásinterjúk különböző formái és típusai széles skálán mozognak, és mindegyiknek megvan a maga előnye és kihívása. Ahhoz, hogy sikeres

Elolvasom